Otvara se prvi Regionalni centar za razvoj poljoprivrede

Bez autora
Sep 01 2011

U Sjenici će u ponedeljak 5. septembra biti otvoren prvi Regionalni centar za razvoj poljoprivrede i sela u Srbiji, saopštila je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja. Otvaranju tog centra prisustvovaće ministar bez portfelja u Vladi Srbije Sulejman Ugljanin i ministar poljoprivrede i trgovine Srbije Dušan Petrović. U ponedeljak u Sjenici će biti održana i konferencija "Partner za održivi razvoj", na kojoj će pored predstavnika Vlade Srbije govoriti i predsednik opštine Sjenica Muriz Turković i predstavnici Privredne komore Srbije. Učesnici konferencije biće i predstavnici Nacionalne agencije za regionalni razvoj, USAID Agrobiznis projekta, Programa evropskog partnerstva sa opštinama - PROGRES i Češke razvojne agencije. Najavljeno je da će učesnici konferencije obići uspešna poljoprivredna gazdinstava u Sjenici.

Otvara se prvi Regionalni centar za razvoj poljoprivredeU Sjenici će u ponedeljak 5. septembra biti otvoren prvi Regionalni centar za razvoj poljoprivrede i sela u Srbiji, saopštila je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Kako je najavljeno, otvaranju tog centra prisustvovaće ministar bez portfelja u Vladi Srbije Sulejman Ugljanin i ministar poljoprivrede i trgovine Srbije Dušan Petrović.

U saopštenju se navodi da će u ponedeljak u Sjenici biti održana i konferencija "Partner za održivi razvoj", na kojoj će pored predstavnika Vlade Srbije govoriti i predsednik opštine Sjenica Muriz Turković i predstavnici Privredne komore Srbije.

Učesnici konferencije biće i predstavnici Nacionalne agencije za regionalni razvoj, USAID Agrobiznis projekta, Programa evropskog partnerstva sa opštinama - PROGRES i Češke razvojne agencije.

Najavljeno je da će učesnici konferencije obići uspešna poljoprivredna gazdinstava u Sjenici.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik